Publikationen, an denen er mitarbeitet María Eugenia Martínez Peláez (12)

2011

  1. Comparison of direct and indirect methods for estimating microbial protein synthesis in sheep

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  2. Effect of forage type and forage to concentrate ratio on ruminal fermentation in single-flow continuous-culture and Rusitec fermenters

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  3. Effects of "Aspergillus oryzae" on "in vitro" ruminal fermentation

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  4. Effects of a yeast enzymatic hydrolyzate on "in vitro" ruminal fermentation

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  5. Evolution of fermentation parameters in Rusitec fermenters operated at fifferent dilution rates and concentrate retention times

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  6. Protozoa evolution in Rusitec fermenters fed diets differing in forage to concentrate ratio and forage type

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

2009

  1. Changes in ruminal fermentation in sheep fed either alfalfa hay or grass hay after changing to a high-concentrate diet

    Nutritional and foraging ecology of sheep and goats (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 285-290

  2. Efecto de la adición de un hidrolizado de levadura sobre la fermentación ruminal "in vitro" de dos dietas

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  3. Efecto de la relación forraje concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las poblaciones de protozoos en el rumen de ovejas y en fermentados rusitec

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  4. Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas del rumen de ovejas

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  5. Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas en fermentadores rusitec

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  6. Evaluación cuantitativa y cualitativa de tres métodos de desligamiento de bacterias asociadas a la fase sólida de la digesta ruminal en fermentadores rusitec

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009