NUTRICIÓN DE OVINO
NUTROVI
María Eugenia
Martínez Peláez
María Eugenia Martínez Peláez-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (12)
2011
-
Comparison of direct and indirect methods for estimating microbial protein synthesis in sheep
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Effect of forage type and forage to concentrate ratio on ruminal fermentation in single-flow continuous-culture and Rusitec fermenters
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Effects of "Aspergillus oryzae" on "in vitro" ruminal fermentation
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Effects of a yeast enzymatic hydrolyzate on "in vitro" ruminal fermentation
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Evolution of fermentation parameters in Rusitec fermenters operated at fifferent dilution rates and concentrate retention times
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Protozoa evolution in Rusitec fermenters fed diets differing in forage to concentrate ratio and forage type
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
2009
-
Changes in ruminal fermentation in sheep fed either alfalfa hay or grass hay after changing to a high-concentrate diet
Nutritional and foraging ecology of sheep and goats (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 285-290
-
Efecto de la adición de un hidrolizado de levadura sobre la fermentación ruminal "in vitro" de dos dietas
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las poblaciones de protozoos en el rumen de ovejas y en fermentados rusitec
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas del rumen de ovejas
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas en fermentadores rusitec
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Evaluación cuantitativa y cualitativa de tres métodos de desligamiento de bacterias asociadas a la fase sólida de la digesta ruminal en fermentadores rusitec
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009