Grupo de Investigación en Valoración e Intervención Multidisciplinar en Atención Sanitaria y Estilos de Vida Sostenibles (VIMAS+)
Publicacións (56) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2024
-
A personalised delisting strategy enables successful kidney transplantation in highly sensitised patients with preformed donor-specific anti HLA antibodies
HLA, Vol. 103, Núm. 6
-
Abordaje multidisciplinar para la prevención, la detección precoz y el tratamiento temprano de las enfermedades renales
Abordaje terapéutico multidisciplinar de patologías prevalentes (Elsevier), pp. 233-246
-
Assessment of nurses' level of knowledge of the management of chronic wounds
Nurse Education Today, Vol. 134
-
Association between Anxiety Status and Hydration Status in Spanish University Students
Nutrients, Vol. 16, Núm. 1
-
Changes in Adhesion and the Expression of Adhesion Molecules in PBMCs after Aneurysmal Subarachnoid Hemorrhage: Relation to Cerebral Vasospasm
Translational Stroke Research, Vol. 15, Núm. 2, pp. 378-387
-
Changes in the quality of life of adults with an ostomy during the first year after surgery as part of the Best Practice Spotlight Organisation® Programme
International Wound Journal, Vol. 21, Núm. 3
-
Consenso del grupo de trabajo de los trastornos de la conducta alimentaria de SENPE (GTTCA-SENPE). Evaluación y tratamiento médico-nutricional en la anorexia nerviosa. Actualización 2023
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 1, pp. 1-60
-
Elderly Resistance vs. Youthful Acceptance: A Study on Insect Consumption across Age Groups
Foods, Vol. 13, Núm. 16
-
Etiquetado y composición de los alimentos, aspecto básico en la actualización de las tablas de composición de alimentos
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 3, pp. 37-40
-
Herramientas para la toma de decisiones compartidas entre profesionales sanitarios y pacientes con patologías renales
Abordaje terapéutico multidisciplinar de patologías prevalentes (Elsevier), pp. 267-270
-
Herramientas prácticas para el abordaje multidisciplinar de las enfermedades renales
Abordaje terapéutico multidisciplinar de patologías prevalentes (Elsevier), pp. 247-265
-
Influence of salinity, germination, malting and fermentation on quinoa nutritional and bioactive profile
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 64, Núm. 21, pp. 7632-7647
-
Innovations in Food Packaging for a Sustainable and Circular Economy
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 135-177
-
Probiotic Bacillus subtilis SB8 and edible coatings for sustainable fungal disease management in strawberry
Biological Control, Vol. 196
-
Prospective, Randomized, Double-Blind Parallel Group Nutritional Study to Evaluate the Effects of Routine Intake of Fresh vs. Pasteurized Yogurt on the Immune System in Healthy Adults
Nutrients, Vol. 16, Núm. 12
-
Quince (Cydonia oblonga Mill.) Waste By-Product Characterization as a Potential Functional Ingredient
Sustainability (Switzerland), Vol. 16, Núm. 19
-
Randomized Controlled Trial to Assess the Feasibility of a Novel Clinical Decision Support System Based on the Automatic Generation of Alerts through Remote Patient Monitoring
Journal of Clinical Medicine, Vol. 13, Núm. 19
2023
-
Evaluation of the synergic effect between plant probiotics and edible coating against fungal diseases to improve food security
1st International Agrienvironment Symposium – 1st IAS2023
-
Lactancia materna con perspectiva de género
Revista de lactancia materna, Núm. 1
-
Manual docente. Gestión de los servicios de enfermería. Ética y legislación sanitaria.
Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)