Publicacións nas que colabora con Manuel Gomez Pallares (8)
2024
2023
2022
2012
-
Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9
2011
-
Development of a rapid method for the determination of the antioxidant capacity in cereal and legume milling products using the radical cation DMPD+
Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1800-1805
2009
-
Características físicas de frutos de mamón (Melicoccus bijugatus jacq.) según su ubicación en el árbol y el almacenamiento
Bioagro, Vol. 21, Núm. 3, pp. 189-194
2008
-
Multivariate optimisation of a capillary electrophoretic method for the separation of glutenins. Application to quantitative analysis of the endosperm storage proteins in wheat
Food Chemistry, Vol. 108, Núm. 1, pp. 287-296
2001
-
Direkte bestimmung von arsen, cadmium, kobalt, kupfer, chrom, blei, zinn und zink in weißzucker aus zuckerrüben mittels graphitofen-atomabsorptionsspektrophotometrie
Zuckerindustrie, Vol. 126, Núm. 3, pp. 208-212