Viticultura y Enologia (GIRVITEN)
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
León, EspañaInstituto Tecnológico Agrario de Castilla y León-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (10)
2024
-
Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1
-
Capítulo 12. Efecto en el vino del oxígeno recibido en el embotellado
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 223-235
-
Dissolved Oxygen Removal in Wines by Gas Sparging, Its Optimization and Chemical Impact
Beverages, Vol. 10, Núm. 1
2023
2021
-
Capacidad antioxidante y composición fenólica de vinos tintos elaborados con uva de tempranilloy cabernet sauvignon
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 50-54
2020
-
Abiotic stress management and Verdejo wine composition: cluster thinning in different water regimes
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 4, pp. 1515-1523
-
Evaluating the influence of simultaneous inoculation of SiO2-alginate encapsulated bacteria and yeasts on volatiles, amino acids, biogenic amines and sensory profile of red wine with lysozyme addition
Food Chemistry, Vol. 327
-
Incidencia anual del régimen hídrico en la calidad del vino blanco elaborado con uva de la variedad Verdejo
Tierras: Agricultura, Núm. 289, pp. 74-80
2019
-
Influence of water regime on yield components, must composition and wine volatile compounds of Vitis vinifera cv. Verdejo
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 25, Núm. 1, pp. 83-91
2015
-
Influencia del riego y el aclareo de racimos en las características enológicas del mosto y el vino de la variedad verdejo
Enología 2.015: innovación vitivinícola