Miriam Ortega Heras-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (8)
2012
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Effect of the aging on lees and other alternative techniques on the low molecular weight phenols of Tempranillo red wine aged in oak barrels
Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 53-63
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Interactions of phenolic and volatile compounds with yeast lees, commercial yeast derivatives and non toasted chips in model solutions and young red wines
European Food Research and Technology, Vol. 234, Núm. 2, pp. 231-244
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Polysaccharide characterization of commercial dry yeast preparations and their effect on white and red wine composition
LWT - Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 215-223
2011
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Effect of aging on lees and of three different dry yeast derivative products on verdejo white wine composition and sensorial characteristics
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12433-12442
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Techniques for improving or replacing ageing on lees of oak aged red wines: The effects on polysaccharides and the phenolic composition
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 2, pp. 528-540
2010
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Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos
Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22
2009
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Efecto de técnicas alternativas a la crianza sobre lías en los compuestos fenólicos de bajo peso molecular de un vino blanco
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
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Influencia de diferentes preparados comerciales derivados de levadura en las propiedades físico-químicas de un vino de la variedad Verdejo
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009