Publicaciones en las que colabora con Francisco Javier Carballo García (38)

2008

  1. Biochemical changes during the ripening of San Simón da Costa cheese (PDO) manufactured from pasteurised milk

    Australian Journal of Dairy Technology, Vol. 63, Núm. 2, pp. 68-76

  2. Biochemical changes during the ripening of homemade 'San Simón da Costa' raw milk cheese

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 80-89

  3. Biochemical characteristics of "sobrasada" (a Spanish pork sausage): effect of the type of manufacture (homemade or industrial)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 396, pp. 83-90

2003

  1. Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)

    International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230

  2. Composition, Physico-chemical Parameters and Nitrogen Fractions of Tetilla Cheese

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 102-105

  3. Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601

  4. Viscoelastic behavior of Arzúa-Ulloa cheese

    Journal of Texture Studies, Vol. 34, Núm. 2, pp. 115-129

2001

  1. Estudio del contenido en macro y microelementos minerales en embutidos tradicionales gallegos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 31-36

  2. Los quesos de cabra tradicionales de España: una revisión

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 319, pp. 63-82

  3. Microbiological changes in 'San Simón' cheese throughout ripening and its relationship with physico-chemical parameters

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 25-33

  4. Recuentos, comportamiento e identidad de las enterobacterianas presentes durante la elaboración del lacón gallego

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 61-66

  5. Study of the biochemical changes during ripening of Ahumado de Áliva cheese: A Spanish traditional variety

    Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 4, pp. 463-469