Isabel
Caballero Caballero
Universidad de Valladolid
Valladolid, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Universidad de Valladolid (17)
2022
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Bread as a Valuable Raw Material in Craft Ale Beer Brewing
Foods, Vol. 11, Núm. 19
2020
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Identification by NMR of key compounds present in beer distillates and residual phases after dealcoholization by vacuum distillation
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 10, pp. 3971-3978
2018
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Nuclear Magnetic Resonance Methodology for the Analysis of Regular and Non-Alcoholic Lager Beers
Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 1, pp. 11-22
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Technoscience, hermeneutic and society oriented to the person
Filosofija, Sociologija, Vol. 29, Núm. 3, pp. 185-194
2017
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Actitud de los jóvenes universitarios hacia la ciencia
Books of abstracts CIVINEDU 2017: 1st International Virtual Conference on Educational Research and Innovation 3 - 5 October, 2017
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Conocimiento de los jóvenes sobre los descubrimientos científicos y el papel de la mujer en los avances científicos
Revista internacional de aprendizaje en ciencia, matemáticas y tecnología, Vol. 4, Núm. 1
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La competencia científica en los textos escolares. Un estudio LOE-LOMCE
Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas, Núm. 0, pp. 1129-1134
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Perfil científico de los estudiantes universitarios del Grado de Fisioterapia
Books of abstracts CIVINEDU 2017: 1st International Virtual Conference on Educational Research and Innovation 3 - 5 October, 2017
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¿Qué saben los alumnos universitarios sobre el cambio climático?
Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas, Núm. 0, pp. 3169-3174
2015
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Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes
Journal of Food Engineering, Vol. 157, pp. 57-62
2012
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Iso-α-acids, bitterness and loss of beer quality during storage
Trends in Food Science and Technology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 21-30
2011
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Free iron in pale, dark and alcohol-free commercial lager beers
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1142-1147
2009
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Importance of tetrahydroiso α-acids to the microbiological stability of beer
Journal of AOAC International, Vol. 92, Núm. 4, pp. 1160-1164
2006
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A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids
Trends in Food Science and Technology
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An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65
2003
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Chelation of aqueous iron(III) by 2-acetyl-1,3-cyclohexanedione and beer ageing
Food Chemistry, Vol. 81, Núm. 4, pp. 561-568
2002
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Rate and equilibrium in aqueous 1:2 chelation of copper(II) by 2-pyridinecarboxylic acid hydrazide. Antituberculosis activity
Polish Journal of Chemistry, Vol. 76, Núm. 12, pp. 1673-1680