Publicaciones en las que colabora con Pilar Muñiz Rodriguez (67)

2022

  1. Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins

    Food Chemistry, Vol. 373

  2. Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

    VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

2019

  1. Aislamiento y caracterización de MRPs en productos de bollería con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Effectiveness of the flipped classroom approach in higher education

    Edulearn19: 11th international conference on education and new learning technologies

  4. Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line

    Journal of Functional Foods, Vol. 58, pp. 255-265

  5. Self-assessment experience in first year nursing students

    EDULEARN19: 11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES