Publicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma de Chihuahua (16)

2020

  1. Assessment of attitudes toward physical education by the implementation of an extracurricular program for obese children

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 15, pp. 1-12

  2. Editorial: Microbiological Risks in Food Processing

    Frontiers in Sustainable Food Systems

2019

  1. Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat

    Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236

  2. Natural antimicrobial agents to improve foods shelf life

    Food Quality and Shelf Life (Elsevier), pp. 125-157

2018

  1. Carcass and meat quality characteristics of Churra and Assaf suckling lambs

    Animal, Vol. 12, Núm. 5, pp. 1093-1101

  2. Impacto de un programa de actividad motriz con funciones ejecutivas fortaleciendo el desarrollo integral del niño

    Sportis: Revista Técnico-Científica del Deporte Escolar, Educación Física y Psicomotricidad, Vol. 4, Núm. 1, pp. 37-58

  3. MANIPULACIÓN DE LA FERMENTACIÓN RUMINAL: UNA FORMA DE CONTRIBUIR A LA PRODUCCIÓN ANIMAL EN EL TRÓPICO

    Anales de la Academia de Ciencias de Cuba, Vol. 8, Núm. 1

  4. Natural antioxidants in fresh and processed meat

    Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236

2017

  1. El masaje en la prevención y tratamiento del dolor muscular tardío: una revisión sistemática actualizada

    riccafd: Revista Iberoamericana de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte, Vol. 6, Núm. 3, pp. 38-56

2014

  1. Compositional, Functional and Sensory Characteristics of Selected Mexican Cheeses

    Food and Nutrition Sciences, Vol. 05, Núm. 04, pp. 366-375