Medicine and Health
Subject discipline
Universidad Autónoma de Chihuahua
Chihuahua, MéxicoPublications in collaboration with researchers from Universidad Autónoma de Chihuahua (15)
2023
-
Relationships between growth-related traits with carcass and meat quality traits in Spanish Assaf suckling lambs
Livestock Science, Vol. 269
-
The Helicobacter pylori Genome Project: insights into H. pylori population structure from analysis of a worldwide collection of complete genomes
Nature Communications, Vol. 14, Núm. 1
2020
-
Assessment of attitudes toward physical education by the implementation of an extracurricular program for obese children
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 15, pp. 1-12
2019
-
Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat
Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236
-
Natural antimicrobial agents to improve foods shelf life
Food Quality and Shelf Life (Elsevier), pp. 125-157
2018
-
Carcass and meat quality characteristics of Churra and Assaf suckling lambs
Animal, Vol. 12, Núm. 5, pp. 1093-1101
-
Natural antioxidants in fresh and processed meat
Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236
2017
-
El masaje en la prevención y tratamiento del dolor muscular tardío: una revisión sistemática actualizada
riccafd: Revista Iberoamericana de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte, Vol. 6, Núm. 3, pp. 38-56
2015
-
Métodos de evaluación de la composición corporal: Una revisión actualizada de descripción, aplicación, ventajas y desventajas
Archivos de Medicina del Deporte, Vol. 32, Núm. 6, pp. 387-394
-
Métodos de evaluación de la masa muscular: Una revisión sistemática de ensayos controlados aleatorios
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 3, pp. 977-985
-
¿Son efectivos los suplementos antioxidantes en la disminución del dolor muscular tardío? Una revisión sistemática
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, Núm. 1, pp. 32-45
2014
-
Comparison of volatile compounds produced by wild Lactococcus lactis in miniature Chihuahua-type cheeses
Dairy Science and Technology, Vol. 94, Núm. 5, pp. 499-516
-
Compositional, Functional and Sensory Characteristics of Selected Mexican Cheeses
Food and Nutrition Sciences, Vol. 05, Núm. 04, pp. 366-375
2006
-
Phenolic reactions during winemaking and aging
American Journal of Enology and Viticulture
-
Structure and properties of wine pigments and tannins
American Journal of Enology and Viticulture