Improved sampling and DNA extraction procedures for microbiome analysis in food-processing environments

  1. Barcenilla, C.
  2. Cobo-Díaz, J.F.
  3. De Filippis, F.
  4. Valentino, V.
  5. Cabrera Rubio, R.
  6. O’Neil, D.
  7. Mahler de Sanchez, L.
  8. Armanini, F.
  9. Carlino, N.
  10. Blanco-Míguez, A.
  11. Pinto, F.
  12. Calvete-Torre, I.
  13. Sabater, C.
  14. Delgado, S.
  15. Ruas-Madiedo, P.
  16. Quijada, N.M.
  17. Dzieciol, M.
  18. Skírnisdóttir, S.
  19. Knobloch, S.
  20. Puente, A.
  21. López, M.
  22. Prieto, M.
  23. Marteinsson, V.T.
  24. Wagner, M.
  25. Margolles, A.
  26. Segata, N.
  27. Cotter, P.D.
  28. Ercolini, D.
  29. Alvarez-Ordóñez, A.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nature Protocols

ISSN: 1750-2799 1754-2189

Año de publicación: 2024

Volumen: 19

Número: 5

Páginas: 1291-1310

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41596-023-00949-X GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible