NUTRICIÓN DE OVINO
NUTROVI
Ana Isabel
Fernández Díez
Publicacions en què col·labora amb Ana Isabel Fernández Díez (7)
2016
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Partial Fat Replacement by Boiled Quinoa on the Quality Characteristics of a Dry-Cured Sausage
Journal of Food Science, Vol. 81, Núm. 8, pp. C1891-C1898
2014
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Producción carne de cerdo y elaboración de productos cárnicos en el área rural de la provincia de Tumbes, costa norte de Perú
Investigación agraria para el desarrollo sostenible: análisis de casos internacionales (Servicio de Publicaciones), pp. 67-91
2013
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Changes in biogenic amine levels during storage of mexican-style soft and spanish-style dry-ripened sausages with different aw values under modified atmosphere
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 369-375
2012
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Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334
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Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk
Meat Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 277-283
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Propiedades tecnológicas y compuestos volátiles del charqui andino de alpaca (vicugna pacos) recién elaborado y después de cinco meses de almacenamiento
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 28, pp. 97-109
2011
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Effect of the Use of a Commercial Phosphate Mixture on Selected Quality Characteristics of 2 Spanish-Style Dry-Ripened Sausages
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 5