Publicacións nas que colabora con Teresa María López Díaz (8)
2004
-
Composición físico-química del queso colonial(Brasil)
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 20, pp. 113-122
2003
-
El huevo
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 313-319
2000
-
Riesgos sanitarios de la contaminación de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 309, pp. 19-28
1996
-
Alimentos en conserva y calidad sensorial
Conservas y semiconservas: aspectos tecnológicos, sanitarios y legislación (Universidad de León), pp. 201-207
-
Characterization and extracellular activity of psychrotrophic bacteria isolated from Villalon cheese (fresh variety of Spanish sheep's milk cheese)
International Journal of Food Microbiology, Vol. 33, Núm. 2-3, pp. 301-306
-
Mycotoxins in two Spanish cheese varieties
International Journal of Food Microbiology, Vol. 30, Núm. 3, pp. 391-395
-
Villalón, a fresh ewe's milk Spanish cheese, as a source of potentially pathogenic Aeromonas strains
Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 12, pp. 1288-1291
1994
-
Minimum water activity for the growth of Aeromonas hydrophila as affected by strain, temperature and humectant
Letters in Applied Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 76-78