Ana Isabel
Fernández Díez
Publikationen, an denen er mitarbeitet Ana Isabel Fernández Díez (6)
2016
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Partial Fat Replacement by Boiled Quinoa on the Quality Characteristics of a Dry-Cured Sausage
Journal of Food Science, Vol. 81, Núm. 8, pp. C1891-C1898
2014
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Producción carne de cerdo y elaboración de productos cárnicos en el área rural de la provincia de Tumbes, costa norte de Perú
Investigación agraria para el desarrollo sostenible: análisis de casos internacionales (Servicio de Publicaciones), pp. 67-91
2013
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Changes in biogenic amine levels during storage of mexican-style soft and spanish-style dry-ripened sausages with different aw values under modified atmosphere
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 369-375
2012
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Chemical composition of alpaca (Vicugna pacos) charqui
Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 2, pp. 329-334
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Propiedades tecnológicas y compuestos volátiles del charqui andino de alpaca (vicugna pacos) recién elaborado y después de cinco meses de almacenamiento
Anales de veterinaria de Murcia, Núm. 28, pp. 97-109
2011
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Effect of the Use of a Commercial Phosphate Mixture on Selected Quality Characteristics of 2 Spanish-Style Dry-Ripened Sausages
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 5