Publikationen, an denen er mitarbeitet Ana María Vivar Quintana (9)
2020
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Effects of rearing system (organic and conventional) and breed (Churra and Castellana) on fatty acid composition and sensory characteristics of suckling lamb meat produced in north-west Spain
Biological Agriculture and Horticulture, pp. 1-15
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The effect of climatic conditions on the quality of medium-growth chicken meat in organic production systems
Organic Agriculture, Vol. 10, pp. 109-116
2013
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Comparación de la repercusión de la suplementación de la dieta con aceite esencial de clavo o tomillo sobre la calidad de la leche de oveja
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
2012
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Differences between organic and conventional ewe's milk cheese during the ripening process
TACKLING THE FUTURE CHALLENGES OF ORGANIC ANIMAL HUSBANDRY
2011
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Evaluation of the effect of a maternal rearing system on the odour profile of meat from suckling lamb
Meat Science, Vol. 88, Núm. 3, pp. 415-423
2010
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Effect of the addition of calcium soap to ewes' diet on fatty acid composition of ewe milk and subcutaneous fat of suckling lambs reared on ewe milk
Meat Science, Vol. 84, Núm. 4, pp. 677-683
2009
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Análisis de compuestos volátiles de carne de lechazo de producción ecológica y convencional
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
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Comparison of the sensory characteristics of suckling lamb meat: Organic vs conventional production
Czech Journal of Food Sciences
2006
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Variación de los niveles grasos de interés nutricional en leche de oveja y lechazo mediante la modificación de la dieta
Fundación Científica Caja Rural