Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Valladolid (17)

2018

  1. Nuclear Magnetic Resonance Methodology for the Analysis of Regular and Non-Alcoholic Lager Beers

    Food Analytical Methods, Vol. 11, Núm. 1, pp. 11-22

  2. Technoscience, hermeneutic and society oriented to the person

    Filosofija, Sociologija, Vol. 29, Núm. 3, pp. 185-194

2017

  1. Actitud de los jóvenes universitarios hacia la ciencia

    Books of abstracts CIVINEDU 2017: 1st International Virtual Conference on Educational Research and Innovation 3 - 5 October, 2017

  2. Conocimiento de los jóvenes sobre los descubrimientos científicos y el papel de la mujer en los avances científicos

    Revista internacional de aprendizaje en ciencia, matemáticas y tecnología, Vol. 4, Núm. 1

  3. La competencia científica en los textos escolares. Un estudio LOE-LOMCE

    Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas, Núm. 0, pp. 1129-1134

  4. Perfil científico de los estudiantes universitarios del Grado de Fisioterapia

    Books of abstracts CIVINEDU 2017: 1st International Virtual Conference on Educational Research and Innovation 3 - 5 October, 2017

  5. ¿Qué saben los alumnos universitarios sobre el cambio climático?

    Enseñanza de las ciencias: revista de investigación y experiencias didácticas, Núm. 0, pp. 3169-3174

2012

  1. Iso-α-acids, bitterness and loss of beer quality during storage

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 21-30

2011

  1. Free iron in pale, dark and alcohol-free commercial lager beers

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1142-1147

2009

  1. Importance of tetrahydroiso α-acids to the microbiological stability of beer

    Journal of AOAC International, Vol. 92, Núm. 4, pp. 1160-1164

2006

  1. A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids

    Trends in Food Science and Technology

  2. An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65