Publicaciones (35) Publicaciones de María del Mar Cavia Camarero

2021

  1. A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors

    Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7

  2. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197

  3. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598

  4. Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible

    Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461

2020

  1. Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 9, pp. 3305-3313

2019

  1. Anthropometric characteristics and somatotype of professional soccer players by position

    Journal of Sports Medicine and Therapy, Vol. 4, Núm. 4, pp. 073-080

  2. Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality

    High Pressure Research, Vol. 39, Núm. 4, pp. 691-706

2017

  1. Antioxidant Capacity of Beetroot: Traditional vs Novel Approaches

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 3, pp. 266-273

  2. Effect of oleic acid on store-operated calcium entry in immune-competent cells

    European Journal of Nutrition, Vol. 56, Núm. 3, pp. 1077-1084

  3. Global antioxidant response of meat

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2358-2365

2015

  1. Evaluación del estado nutricional durante el estirón puberal

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  2. Methodologies and multidisciplinary activities applied to chemical engineering and nutrition subjects of the degree of food science and technology

    Iceri2015: 8th international conference of education, research and innovation

  3. Relación entre la composición corporal y la práctica deportiva en adolescentes

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 1, pp. 336-345

2013

  1. İnsan kolorektal adenokarsinom hücrelerindeki Ca2+ sinyal iletimi üzerine ekonazolün etkisi

    Turkish Journal of Biochemistry, Vol. 38, Núm. 2, pp. 126-132

2012

  1. Diacylglycerol-containing oleic acid induces increases in [Ca 2+]i via TRPC3/6 channels in human T-cells

    Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids, Vol. 1821, Núm. 4, pp. 618-626