Publications by the researcher in collaboration with Bonastre Oliete Mayorga (7)

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

2009

  1. Effect of the milling process on quality characteristics of rye flour

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 89, Núm. 3, pp. 470-476

  2. Evolución de la calidad panadera de variedades de trigo cultivadas en España

    Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 7, Núm. 3, pp. 585-595

2008

  1. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

2006

  1. Textura y color de la carne de vacuno en función de la raza y del sexo. Correlación con propiedades físico-químicas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 378, pp. 124-133