Publikationen, an denen er mitarbeitet Miguel Prieto Maradona (26)

2011

  1. Microbiological food safety assessment of high hydrostatic pressure processing: A review

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 5, pp. 1251-1260

2010

  1. Evaluación de riesgos emergentes en seguridad alimentaria

    Nuevas tecnologías en la conservación y transformación de los alimentos (Universidad de Burgos), pp. 153-164

2005

  1. Calidad microbiológica de la carne de avestruz en el momento de su venta al público.

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 58-66

  2. Characterisation do "Listeria monocytogenes" Isolates from Poultry by Serotyping and Phage Typing

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 55-66

  3. Discrimination of enterobacterial repetitive intergenic consensus PCR types of Campylobacter coli and Campylobacter jejuni by fourier transform infrared spectroscopy

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 8, pp. 4318-4324

2004

  1. Microbiological quality of vacuum-packed retail ostrich meat in Spain

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 2, pp. 241-246

  2. Sampling methods for microbiological analysis of red meat and poultry carcasses

    Journal of Food Protection, Vol. 67, Núm. 6, pp. 1303-1308