Sergio
Soto Simental
Publicaciones en las que colabora con Sergio Soto Simental (12)
2023
2019
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Effect of storage method: Aerobic refrigerated, vacuum refrigerated and frozen storage, on the quality of churra suckling lamb meat
Italian Journal of Food Science, Vol. 31, Núm. 3, pp. 427-436
2018
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Performance, carcass characteristics, economic margin and meat quality in young Tudanca bulls fed on two levels of grass silage and concentrate
Spanish journal of agricultural research, Vol. 16, Núm. 3
2016
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Effect of cooking lamb using maguey leaves (Agave salmiana) on meat volatile composition
International Food Research Journal, Vol. 23, Núm. 3, pp. 1212-1216
2015
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Compuestos volátiles en carne de alpaca (vicugna pacos). Comparación entre carne con y sin el olor atípico atribuido al consumo de arbustos tolares
Interciencia: Revista de ciencia y tecnología de América, Vol. 40, Núm. 1, pp. 38-43
2014
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Compositional, Functional and Sensory Characteristics of Selected Mexican Cheeses
Food and Nutrition Sciences, Vol. 05, Núm. 04, pp. 366-375
2013
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Changes in biogenic amine levels during storage of mexican-style soft and spanish-style dry-ripened sausages with different aw values under modified atmosphere
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 369-375
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Characterization of Oaxaca raw milk cheese microbiota with particular interest in Lactobacillus strains
Journal of Dairy Science, Vol. 96, Núm. 6, pp. 3461-3470
2012
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Características microbiológicas de cuatro tipos de chorizo comercializados en el Estado de Hidalgo, México
Nacameh, Vol. 6, Núm. 2, pp. 25-32
2011
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Composition, yield, and functionality of reduced-fat Oaxaca cheese: Effects of using skim milk or a dry milk protein concentrate
Journal of Dairy Science, Vol. 94, Núm. 2, pp. 580-588
2006
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El charqui y otros productos cárnicos de humedad intermedia elaborados en algunas regiones de lationamérica
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 215, pp. 76-80
2005
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Estabilidad de la mioglobina al tratamiento térmico de la carne y los preparados cárnicos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 24, Núm. 204, pp. 53-57