Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Valladolid (22)

2015

  1. Consolidación del equipo interdisciplinar de trabajo orientado a desarrollar un proceso de enseñanza-aprendizaje en materia de nutrición e innovación de alimentos.

    Proyecto de innovación docente de la Universidad de Valladolid (UVa) de los años 2013-2014 y 2014-2015 (Universidad de Valladolid), pp. 343-344

2012

  1. High insoluble fibre content increases in vitro starch digestibility in partially baked breads

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 63, Núm. 8, pp. 971-977

2010

  1. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

2008

  1. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

2003

  1. Aspects of 2-acetyl-1,3-cyclopentanedione as a chromium(III) chelating agent: Nutritional implications

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 1, pp. 63-71