Agricultura, alimentación y sanidad animal
Disciplina temática
Silvia
Pérez Magariño
Publicaciones en las que colabora con Silvia Pérez Magariño (105)
2024
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Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1
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Dissolved Oxygen Removal in Wines by Gas Sparging, Its Optimization and Chemical Impact
Beverages, Vol. 10, Núm. 1
2023
2022
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Digestión anaerobia de los subproductos obtenidos tras la destilación de plantas aromáticas
Compostaje: Objetivo de Desarrollo Sostenible
2020
2015
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A comparative study of the volatile content of Mencía wines obtained using different pre-fermentative maceration techniques
LWT - Food Science and Technology, Vol. 64, Núm. 1, pp. 32-41
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Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging. Influence on volatile composition and foamability of sparkling wines
LWT - Food Science and Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 47-55
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Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine Elaboration
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 23, pp. 5670-5681
2014
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Cambios en la composición de polisacáridos durante la vinificación y la crianza sobre lías de vinos espumosos
Enoviticultura, Núm. 28, pp. 10-19
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Influence of polysaccharide commercial product addition on volatile composition of white sparkling wines
XI Carbohydrate Symposium
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Relationship between foaming properties and chemical composition of sparkling wines
Wine Active Compounds 2014. Proceedings of the Third Edicion of the Internacional Conference Series on Wine Active Compunds. WAC 2014, Bourgogne, March 26, 27, 28, 2014
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Study of the effect of vintage, maturity degree, and irrigation on the amino acid and biogenic amine content of a white wine from the Verdejo variety
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 94, Núm. 10, pp. 2073-2082
2013
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Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)
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Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013
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Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388
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Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and aging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 50, pp. 12362-12373
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Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La Rioja
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 15, pp. 3720-3729
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Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales
Nuevas perspectivas en investiación vitivinícola. Gienol 2013
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Glycosyl residue composition and polysaccharide families in natural Spanish sparkling wines: the role of grape variety and time of aging in presence and absence of yeast lees
8th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2013). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Reims del 2 al 5 de julio de 2013
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Multivariate analysis for the differentiation of sparkling wines elaborated from autochthonous Spanish grape varieties: volatile compounds, amino acids and biogenic amines
European Food Research and Technology, Vol. 236, Núm. 5, pp. 827-841