Grups
Investigadors/es
Resultats
Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat
Villalobos-Delgado, L.H.
Mateo, J.
Caro, I.
Leal Ramos, M.-Y.
Mendez, N.G.
Cansino, R.G.
González Mondragón, E.G.
Llibre
:
Sustainable Meat Production and Processing
ISBN
:
9780128156889
Any de publicació
:
2019
Pàgines
:
207-236
Tipus
:
Capítol de llibre
Exporta
Exporta
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Exporta
×
El document no es pot exportar perquè pertany a un altre portal.
DOI:
10.1016/B978-0-12-814874-7.00011-0
GOOGLE SCHOLAR
Contacta
Avís legal
translate
ca
arrow_drop_down
translate
ca
arrow_drop_down
es
eu
gl
en
fr
de