Grupos
Investigadores/as
Resultados
Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat
Villalobos-Delgado, L.H.
Mateo, J.
Caro, I.
Leal Ramos, M.-Y.
Mendez, N.G.
Cansino, R.G.
González Mondragón, E.G.
Libro
:
Sustainable Meat Production and Processing
ISBN
:
9780128156889
Ano de publicación
:
2019
Páxinas
:
207-236
Tipo
:
Capítulo de libro
Exportar
Exportar
×
MLA
modern-language-association
APA
apa
Chicago
chicago-fullnote-bibliography
Harvard
harvard-cite-them-right
Vancouver
vancouver-author-date
RIS
BibTex
Exportar
×
Non se pode exportar o documento porque pertence a outro portal.
DOI:
10.1016/B978-0-12-814874-7.00011-0
GOOGLE SCHOLAR
Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable
Contactar
Aviso legal
translate
gl
arrow_drop_down
translate
gl
arrow_drop_down
es
ca
eu
en
fr
de