Publications by the researcher in collaboration with Carlos Antonio Blanco Fuentes (17)

2011

  1. Improving gluten-free bread quality by enrichment with acidic food additives

    Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 3, pp. 1204-1209

2008

  1. Effect of nut paste enrichment on wheat dough rheology and bread volume

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 57-65

2006

  1. A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids

    Trends in Food Science and Technology

  2. Tendencias de la industria en el procesado y conservación de alimentos

    Técnicas avanzadas de procesado y conservación de alimentos (Secretariado de Publicaciones), pp. 9-20

2004

  1. Functionality of different emulsifiers on the performance of breadmaking and wheat bread quality

    European Food Research and Technology, Vol. 219, Núm. 2, pp. 145-150

  2. La industria alimentaria y las nuevas tecnologías de control de producto y de proceso

    Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria (Secretariado de Publicaciones), pp. 11-22

  3. Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria

    Secretariado de Publicaciones

2003

  1. Aspects of 2-acetyl-1,3-cyclopentanedione as a chromium(III) chelating agent: Nutritional implications

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 1, pp. 63-71

  2. Correlation of computation rate constants of 1:1 iron chelates with ligand dissociation constants. Food considerations

    Journal of Food Biochemistry, Vol. 27, Núm. 4, pp. 321-332

  3. Effect of dietary fibre on dough rheology and bread quality

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 1, pp. 51-56

  4. Influencia de diferentes variables en los parámetros alveográficos de las harinas atacadas por garrapatillo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 342, pp. 77-82