Publicaciones en las que colabora con Sonia Ramos Gomez (22)
2023
-
Detection of Hazelnut and Almond Adulteration in Olive Oil: An Approach by qPCR
Molecules, Vol. 28, Núm. 10
2022
-
Flipped classroom in laboratory practices of molecular biology: perception of the students from chemistry degree
EDULEARN22 Proceedings: 14th International Conference on Education and New Learning Technologies (July 4th-6th, 2022, Palma, Spain)
-
Microencapsulation of a Commercial Food-Grade Protease by Spray Drying in Cross-Linked Chitosan Particles
Foods, Vol. 11, Núm. 14
-
Rational design of mitochondria targeted thiabendazole-based Ir(III) biscyclometalated complexes for a multimodal photodynamic therapy of cancer
Journal of Inorganic Biochemistry, Vol. 231
2021
-
Immobilization of naringinase on asymmetric organic membranes: Application for debittering of grapefruit juice
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 73
2019
-
La técnica puzzle de Aronson como herramienta de aprendizaje cooperativo para la enseñanza del metabolismo en Bioquímica
42nd Congress of the Spanish Society of Biochemistry and Molecular Biology, SEBBM (16-19 July 2019)
-
Procesado con ultrasonidos de alérgenos de almendra: efecto sobre su antigenicidad y susceptibilidad a la hidrólisis por pepsina
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Encapsulation of glucose oxidase in alginate hollow beads to reduce the fermentable sugars in simulated musts
Food Bioscience, Vol. 24, pp. 67-72
-
La rúbrica como herramienta didáctica para la elaboración de informes de prácticas de laboratorio
Investigación y práctica en la educación superior (Educación), pp. 181-186
2017
-
Development and optimization of an efficient qPCR system for olive authentication in edible oils
Food Chemistry, Vol. 232, pp. 827-835
2016
-
Comparative assessment of rubrics as a tool for formative evaluation in laboratory practice reports and team work
ICERI2016 Proceedings, pp. 0572-0581
-
Diseño y optimización de un sistema QPCR para la autentificación de aceite de oliva
III Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos, 15 y 16 de diciembre de 2016
-
Estudio del grado de satisfacción del alumno sobre la actividad formativa “trabajo en grupo” y su rúbrica de evaluación
La docencia universitaria: desafíos y perspectivas (Educación), pp. 267-272
-
Novel qPCR systems for olive (Olea europaea L.) authentication in oils and food
Food Chemistry, Vol. 194, pp. 447-454
-
Rubrics as a tool for improvement of the methodology in the development of laboratory practice reports
ICERI2016: 9TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION
2015
-
Comparative study of rubrics for assessment of laboratory practices of biochemistry. A perspective of students from different university degrees
Edulearn15: 7th international conference on education and new learning technologies
-
Las matrices de valoración como recurso didáctico y de evaluación entre pares en un proceso colaborativo de enseñanza-aprendizaje desde la perspectiva del alumno
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XI FECIES
-
The use of rubrics as a tool for evaluation of biochemistry and food biotechnology laboratory practices for the degree in food science and technology
Inted2015: 9th international technology, education and development conference
2014
-
Actividades formativas y metodologías activas en la asignatura de Bioquímica: percepción del alumno y análisis de la distribución y carga temporal del trabajo
Investigaciones en el contexto universitario actual (Educación), pp. 239-243
-
Development of a method to recovery and amplification DNA by real-time PCR from commercial vegetable oils
Food Chemistry, Vol. 158, pp. 374-383