Sandra Maria
Oses Gomez
Universidad de Burgos
Burgos, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Burgos (48)
2024
-
Antimicrobial activity of honey and honey powder
28th International ICFMH Conference, Food Micro. 8 – 11 July 2024. Book of abstracts
-
Estudio de parámetros fisicoquímicos durante el almacenamiento de la miel en polvo
XII Congreso Nacional CyTA-CESIA 2024. Barcelona, 2, 3 y 4 de abril 2024. Congreso de ciencia, tecnología e ingeniería de los alimentos
-
Estudios de fenoles, flavonoides y actividad antioxidante de la miel en polvo durante el almacenamiento
XII Congreso Nacional CyTA-CESIA 2024. Barcelona, 2, 3 y 4 de abril 2024. Congreso de ciencia, tecnología e ingeniería de los alimentos
-
Microencapsulated propolis powder: A promising ingredient of chewing gum
Powder Technology, Vol. 440
-
Phenolic Composition, Antiradical, Antimicrobial, and Anti-Inflammatory Activities of Propolis Extracts from North East Spain
Journal of Medicinal Food, Vol. 27, Núm. 6, pp. 563-574
-
Relationships among Hydrogen Peroxide Concentration, Catalase, Glucose Oxidase, and Antimicrobial Activities of Honeys
Foods, Vol. 13, Núm. 9
2023
-
Assessing the performance of analytical methods for propolis–A collaborative trial by the international honey commission
Journal of Apicultural Research, Vol. 62, Núm. 3, pp. 542-555
-
Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national study
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, Vol. 18, Núm. 2, pp. 133-146
-
Impact of the Drying Procedure and Botanical Origin on the Physico-Chemical and Potentially Bioactive Properties of Honey Powders
Foods, Vol. 12, Núm. 21
-
Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer
Food Chemistry, Vol. 405
2022
-
Actividad antimicrobiana de mieles: influencia de extracción química y fisiológica
XI Congreso CyTA-CESIA 2022 - III Congreso CyTA Júnior. Zaragoza, 20-22 de junio de 2022. Ciencias e innovación para la producción de alimentos Seguros, Saludables y Sostenibles
-
Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
LWT
-
Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App
ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058
-
How do consumers perceive food safety risks? – Results from a multi-country survey
Food Control, Vol. 142
-
Importancia de la temperatura de transición vítrea en polvo
XI Congreso CyTA-CESIA 2022 - III Congreso CyTA Júnior. Zaragoza, 20-22 de junio de 2022. Ciencias e innovación para la producción de alimentos Seguros, Saludables y Sostenibles
-
Perfil descriptivo y aceptación sensorial de la miel en polvo
XI Congreso CyTA-CESIA 2022 - III Congreso CyTA Júnior. Zaragoza, 20-22 de junio de 2022. Ciencias e innovación para la producción de alimentos Seguros, Saludables y Sostenibles
2021
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7
-
Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
LWT, Vol. 150
-
Chemical extraction and gastrointestinal digestion of honey: influence on its antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities
Foods, Vol. 10, Núm. 6, pp. 1-16
-
Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey
Food Chemistry, Vol. 355