Publicacións nas que colabora con Manuel Gomez Pallares (34)

2013

  1. Influence of maize flour particle size on gluten-free breadmaking

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 4, pp. 924-932

2012

  1. Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20

  2. Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

  3. Prolonged frozen storage of partially-baked wheat bread increases in vitro slowly digestible starch after final bake

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 61, Núm. 6, pp. 624-629

2009

  1. Effect of the milling process on quality characteristics of rye flour

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 89, Núm. 3, pp. 470-476

  2. Evolución de la calidad panadera de variedades de trigo cultivadas en España

    Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 7, Núm. 3, pp. 585-595

2008

  1. Characterization of cake batters by ultrasound measurements

    Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 4, pp. 408-413

  2. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

  3. Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269

  4. Multivariate optimisation of a capillary electrophoretic method for the separation of glutenins. Application to quantitative analysis of the endosperm storage proteins in wheat

    Food Chemistry, Vol. 108, Núm. 1, pp. 287-296

2006

  1. A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids

    Trends in Food Science and Technology

  2. Glucose oxidase effect on dough rheology and bread quality: A study from macroscopic to molecular level

    Food Chemistry, Vol. 99, Núm. 2, pp. 408-415

  3. Tendencias de la industria en el procesado y conservación de alimentos

    Técnicas avanzadas de procesado y conservación de alimentos (Secretariado de Publicaciones), pp. 9-20