Publikationen, an denen er mitarbeitet Manuel Gomez Pallares (22)

2012

  1. Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20

  2. Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15

2010

  1. Prolonged frozen storage of partially-baked wheat bread increases in vitro slowly digestible starch after final bake

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 61, Núm. 6, pp. 624-629

2008

  1. Characterization of cake batters by ultrasound measurements

    Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 4, pp. 408-413

  2. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

  3. Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269

  4. Multivariate optimisation of a capillary electrophoretic method for the separation of glutenins. Application to quantitative analysis of the endosperm storage proteins in wheat

    Food Chemistry, Vol. 108, Núm. 1, pp. 287-296

2006

  1. A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids

    Trends in Food Science and Technology

  2. Tendencias de la industria en el procesado y conservación de alimentos

    Técnicas avanzadas de procesado y conservación de alimentos (Secretariado de Publicaciones), pp. 9-20

2004

  1. Functionality of different emulsifiers on the performance of breadmaking and wheat bread quality

    European Food Research and Technology, Vol. 219, Núm. 2, pp. 145-150

  2. La industria alimentaria y las nuevas tecnologías de control de producto y de proceso

    Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria (Secretariado de Publicaciones), pp. 11-22

  3. Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria

    Secretariado de Publicaciones

2003

  1. Aspects of 2-acetyl-1,3-cyclopentanedione as a chromium(III) chelating agent: Nutritional implications

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 1, pp. 63-71

  2. Effect of dietary fibre on dough rheology and bread quality

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 1, pp. 51-56

  3. Influencia de diferentes variables en los parámetros alveográficos de las harinas atacadas por garrapatillo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 342, pp. 77-82